2013. január 23., szerda

Tesztelés..Új szerzemények..Kedvencek


 Ajakápolók!
Én nagyon válogatós vagyok ebből a szempontból


 lehet, hogy Ti is így vagytok ezzel úgyhogy most leírom a véleményemet pár termékről! :)
-Labello Lipcare Sensitive: a szokásos Labello minőség és illat, nagyon jól ápol viszont 700 valahány Ft-ba került ami szerintem túl drága.
-Balea Perlglanz: a DM saját terméke amik általában nekem beválnak, de ez nem igazán. Az illata olyan mint egy púderé és inkább olyan mint egy rúzs és úgy éreztem nem is ápol annyira. Ha túl sokat viszünk fel belőle akkor fehéres réteggé válik a szánkon. Viszont elég olcsó 300-400 Ft.
-Oriflame Pure Nature Lip Balm: akciósan vettem kb 300Ft-ért mert nagyon tetszett a színe, de sajnos nehéz felvinni, tükör nélkül szinte lehetetlen, mert elég körülményes egyenletesen eldolgozni. Sőt az enyém már pár használat után elromlott és nem lehet tekergetni. A hatékonysága közepes, az illata nagyon nagyon finom! 
-Miss Sporty Dr Balm Glam Kiss SOS: 4 árnyalat van belőle én a 02-es erős pink árnyalatot vettem meg. Nagyon finom gyümölcs illata van és egész jól ápol, több rétegben felvíve egy enyhe rózsaszín fényt ad. Kb 450Ft volt és azt hiszem megérte.


Ma vettem a Dm-ben 2 apróságot, az első egy Balea Professional regeneráló hajbalzsam igénybevett és sérült hajra a 200ml-es kiszerelés mindössze 469Ft-ba került, még nem próbáltam ki de megbízok a Dm-es termékekbe. A másik amit vettem még az egy Ebelin kozmetikai kendő csomag, 150 db van egy adagolós műanyag tartóban és csak 649Ft-ba került, van hozzá utántöltő is amiben szintén 150 db van és azt hiszem 550Ft-ba kerül. A babapopsi törlő kendőkhöz képest szárazabbak és nem is olyan puhák ezért kicsit megijedtem amikor kibontottam, de aztán kipróbáltam és működik! Ezentúl csak ezt fogom venni, mert más márkából 650Ft-ért kb 25 darabot kapok! :)


Imádom azokat a termékeket amik mézesek vagy tejes-mézesek .....félek bevallani, de ha valamilyen termékre rá van írva hogy méz és tej azzal engem már megvettek!! :)) Most 3 cuccom van ami ilyen: egy Beleás testápoló ami eszméletlen jó illatú és tényleg működik. Puhává varázsolja a bőröm és az illata még sokáig körülvesz és mindössze kb 400Ft. A másik kettő az Avon Naturals termékcsaládból van, egy nagyon jó selyemfényű testkrém amit a kezemre szoktam kenni és egy frissítő testpermet, a testpermetek illata általában nem túl tartós de nagyon jó. És ezek is csak 500-600Ft-ba fájtak. 





                         Remélem tudtam segíteni:   AnnaBaba

3 megjegyzés:

  1. Ajakápolók terén alapszabály, hogy szóba sem jöhet a Labello és társai, mivel kőolajszármazékokat tartalmaznak, és ezek az évek alatt felhalmozódnak a szervezetedben, rákkeltő lehet. Nem mondom, hogy az is, de lehet! Személy szerint én nem szeretem a "színes-szagos" változatokat, ezért a DM biomárkájából, az Alverde-ből használom a körömvirágos változatot. Ha jól emlékszem, 5-600 Ft körül van, én kb. kéthavonta szerzem be, télen-nyáron ezt használom. Egyébként a kozmetikusom javasolta az Alverde márkát, ez egy arany középút ár/érték arányban, a többi kozmetikumban sajnos rengeteg a káros anyag.
    A kozmetikai kendőt eddig még nem használtam, jól leszedi a sminket?

    VálaszTörlés
  2. Sajnos az a baj, hogy a mai kapitalista világban a nagy cégek olcsó és jó részben egészségre ártalmas anyagokkal pótolják azokat a termékeket amik tényleg jót tesznek a bőrnek, mert ezek nagyon drágák, és nem csak az ajakápolók terén van ez így hanem a tusfürdőknél, arclemosóknál, kozmetikumoknál, krémeknél, izzadásgátlóknál, parfümöknél ....ahonnan ezek az anyagok rögtön bejutnak a szervezetünkbe. Az Alverdéről én is azt hallottam, hogy egy eléggé természetbarát márka (legalábbis jobb mint a többi)és nagyon szeretem is ezt a márkát, úgyhogy köszönöm a tippet, ki fogom próbálni..
    A törlőkendő elég jó, nekem 2 darab kellet a smink lemosásához....az egyetlen hátránya, hogy nem olyan nedves és puha mint a babapopsi törlők.

    VálaszTörlés
  3. Én ezt a cikket nagyon szeretem, szerintem jól összefoglalja a dolgokat, nagyon hasznos.

    http://cotcot.hu/cikk/2009/11/13/mergezett-nemberek

    VálaszTörlés