2013. január 22., kedd

Magassarkú vagy lapostalpú?








     Magas vagy lapos???  Magas vagy lapos???

Elég nehéz kérdés, hogy mikor mit vegyünk fel, milyen alkalomra mi illik, mi néz ki a legjobban és persze mi a legpraktikusabb?? :O
  -Talán az első és legfontosabb meghatározó dolog abban, hogy mit vegyünk fel, hogy tudunk-e menni magassarkúba.......mert ha nem igazán akkor otthon gyakoroljunk ne pedig az első randin!
  -Szintén fontos még az alkalom, ha hosszas sétára indulunk akkor válasszunk inkább lapos darabot, de ha vacsorázni megyünk vagy kávézni akkor tökéletes egy magasabb darab, még akkor is ha nem úgy vonulunk a cipőben mint egy modell.
  -Az időjárás sem elhanyagolható szempont, mert ha esik az eső vagy fagy van és jeges az út akkor egy magassarkúban könnyebben megcsúszhatunk mint egy laposban, viszont ilyenkor egy telitalpú cipő nagyon jól megállja a helyét. :)
  -Ha bulizni megyek nagyon szeretek magassarkúba menne, mert szépen vékonyít és sokkal nőiesebb mint egy lapos darab, de tudom magamról, hogy nem bírom benne hajnalig úgyhogy mindig viszek magammal egy balerina cipőt, mert így sokkal kényelmesebb lesz hazafelé! Saját tapasztalatból mondom, hogy jó ötlet, mert gyalogoltam már haza magassarkúban...
  -A karácsonyt én úgy szoktam megoldani, hogy az utazáshoz UGG típusú csizmát húzok, mert borzasztó meleg és kényelmes, de ha odaértünk a családi összejövetelre akkor ott átveszek egy mutatós magassarkút!





 Fontos, hogy mindig aszerint válasszatok cipőt, hogy Nektek mi tetszik és mi kényelmes hiszen az a fontos, hogy Ti jól érezzétek magatokat és így lesztek a legszebbek!!

                                                                                                Jó cipő válogatást! puszi: AnnaBaba






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése