2013. január 1., kedd

Az a bizonyos másnap


Azaz a másnaposság, a jó bulik kellemetlen következménye, de ezen változtathatunk. most leírok néhány tippet, hogy másnap is fittek és gyönyörüek lehessetek!!! :)
  • Az első és legfontosabb dolog: irány a zuhany!!! Le kell mosni magunkról mindent parfümöt, sminket, föstöt....azzonnal beindul a vérkeringésünk és az agyunkba is több vér jut és ez segít a fejfájásunkon. A hajmosást se felejtsük, a jó illatok javítják a közérzetet.
  • A következő az arcunk és azok a kis pimasz karikák a szem alatt! Jöhet a hidegvizes arcmosás és egy kis jégkocka a szemek alá. ha a szemünk begyulladt a füsttől akkor főzzönk egy adag kamillateát és a kihült filtert tegyük a szemünkre borogatásként! Fontos, hogy hideg legyen mert az viszi le a duzzanatot.
  • Az alkoholtól kiszárad a testünk és a bőrünk ezért ilyenkor is szükségünk van a testápolásra. Keverjünk össze egy zsírosabb és vizesebb állagú krémet, a zsírosabb kell a hatékonysága miatt, a vizesebb pedig megkönnyíti a felvitelt! :)
  • Ha egy kis kefirt vagy joghurtot összekeverünk némi mézzel, reszelt uborkával és citromlével és ezt felvisszük a leradírozott arcra akkor az frissit és sok vitamin szívidok fel belőle az arcunkba! :)

     AnnaBaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése