2013. január 8., kedd

Tippek buli elöttre

Egy bulin mindenki a legszebb akar lenni és ezért magára ken 1 kg sminket és olyan ruhákban feszeng ami szép, csak rajta nem. Most adok egy pár tippet, hogy hogyan legyetek Ti a legszebbek,  de jól is érezhessétek magatokat. :)
  • Buli előtt mindig vegyetek egy nagy nyugtató zuhanyt vagy fürdőt, szánjatok magatokra időt. Miután kiszálltok illatosak lesztek és ez megalapozza a jókedvet.
  • Bármit is vesztek fel olyan legyen amiben jól érzitek magatokat és kényelmes, ne legyen túl rövid szoknyád, hogy egész éjjel húzogatnod kelljen, vagy túl szűk a ruhád, hogy ne kapj levegőt.
  • Nagyon fontos még, hogy ne az új, csodaszép cipőtöket akarjátok felavatni a buli, mert fel fogja törni a lábatokat és felállni se tudtok majd nemhogy táncolni.Ha mégis egy új szerzeményt akarsz bemutatni akkor a buli előtt pár napig hord otthon, hogy betörjön és ha magassarkúról van szó akkor pedig szoktasd hozzá a lábad.......de a biztonság kedvéért vigyél egy kényelmes váltócipőt.
  • Sminkelésnél és frizura készítésnél is dönts amellett ami jól bevált és biztos el tudod készíteni. Ne most kísérletezz, mert annak csak idegeskedés lesz a vége!
  • Végül pedig lásd magad szépnek!!!!! Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezd magad.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése