2013. január 30., szerda

Még egy kis szerzemény

 Este a Párommal még gyorsan beszaladtunk a DMbe körülnézni és találtunk is pár hasznos apróságot jó áron!!!


 Megvettük az izzadásgátlót amit szoktam használni, mégpedig a Garnier Mineral Action Controlt, amit meleg szívvel ajánlok mert elég hosszú ideje használom már és nyáron a talpig fekete ruhában való rohangálást (vendéglátóztam) is tökéletesen bírta. Az ára minden helyen eltárő, most 699Ft-ért vettük.
A másik termék az 2 Manhattan körömlakk amire most 2-t 1 áráért akció van úgyhogy 890Ft volt a kettő.


 A legjobb fogás egy Alverde Men ajándékcsomag ami tartalmaz egy 200ml-es tusfürdőt ami egyben sampon is ginzeng-és guarana kivonattal, egy arclemosó gélt szintén guarana kivonattal 100ml-es kivitelben és egy 50ml-es hidratáló arckrém mandulatejjel. 2699Ft volt eredetileg de le volt akciózva ezért csak 1399Ft-ba került. :) A Párom nagyon megörült mert amúgy is arckrémet keresett magának! 

                                                                                                                            Pusszancs:   AnnaBaba

3 megjegyzés:

  1. Hmm, meg kell néznem magamnak ezt a Manhattan-akciót :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ez a kettő az első Manhattan lakkom, és nagyon bejön ez a márka, kipróbáltam a sötétebb szint és imádom, nagyon könnyű vele dolgozni...ajánlom őket! :)

      Törlés
    2. A Manhattan márka nagy kedvenc, lakkból szinte csak olyat használok évek óta, az alapozóm is mindig ilyen. Kitűnő ár/érték arány, a minőséggel még soha nem volt gondom! :)
      Amúgy meg I love NYC, szóval Manhattan is jöhet! :D

      Törlés