2013. január 18., péntek

Ikea

Szerintem nem vagyok vele egyedül ha azt mondom, hogy imádok lakberendezni, imádom csinosítgatni, mindig átrendezni a lakásunkat. Nagyon sok üzlet, üzletlánc foglalkozik lakberendezési tárgyak árusításával és nagyon sokban jártam is már, viszont egyik sem olyan jó mint az Ikea. Ez az egyetlen olyan üzlet , legalábbis itt Magyarországon, ahol minden, de tényleg minden megtalálható, a konyhába való evőeszköztartótól kezdve a csodaszép virágokon keresztül, a praktikus fürdőszobai darabokon át a komplett szobák berendezéséig. Ezen kívül az Ikea az az üzlet ahova akkor is beszaladhatsz, ha ajándékot keresel, mert biztos hogy találsz mindenkinek valami ötletes és praktikus kis szépséget.




 A Párommal nagyon szeretünk az Ikeába járni és már nagyon sok minden hasznos dolgot vásároltunk is ott elég jutányos áron. A legnagyobb vételünk egy elég alacsony, fekete, 2 emeletes tv állvány 13 ezer forintért. A legjobb az egészben, hogy az Ikeás bútorokat nagyon könnyű összeszerelni és szerszám is alig kell hozzájuk, úgyhogy az állványt (és még jó pár hasznos apróságot) hazahoztuk és még az este folyamán a Párom kb 20 perc alatt össze is állította és azóta is tökéletes.  



 Persze bútort nem csak ilyen boltokban lehet venni, meleg szívvel ajánlom a használt bútor üzleteket is. Az első albérletünkbe egy ilyen helyen vettünk egy 3 személyes, kék kanapét amit át lehet alakítani ággyá (1-2 éjszakára alkalmas csak) 19000 Ft-ért, az egyetlen hibája egy kb 5 centis repedés a kanapé hátulján ami nem látszik mert neki toltuk a falnak, nagyon jól jártunk. :)
                                                                                                                                          AnnaBaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése