2013. január 1., kedd

Újévi méregtelenítés


Azt hiszem, hogy a 2013-as évet egy kis méregtelenítéssel fogom kezdeni! Ez a karácsonyi - szilveszteri időszak mindenki számára megterhelő.....a sok ennivaló, sütemény, alkohol egyszerűen kikészíti az embert és kéne egy kis böjt!! Van egy-pár egyszerű módszerem amit most megosztok veletek! :)
  • Víz, Víz és Víz!!! Nagyon sok vizet kell inni, mert az tisztítja a vesét és az egész szervezetet és nem utolsó sorban hidratálja a bőrt. Sőt havonta egyszer egy napon keresztül csak vizet iszom és ez nagyon jót tesz! Ráadásul, ha diétázunk sokat segít ha amikor éhesek vagyunk iszunk egy nagy pohár vizet és utána már nem tudunk annyit tenni!
  • Mostanában szoktam rá a Herbária Salaktalanító Teakeverékreazt nem tudnám megmondani, hogy ez a termék jobb-e mint más gyártók által készítettek, mert a többit még nem probáltam, de szerintem elég jó termék. Az íze nem igazán megnyerő, de a cél érdekében érdemes szenvedni, viszont ha valaki végképp nem tudja elviselni akkor ízesítésre csakis a mézet ajánlom, mert nagyon egészséges és a tea azzal az igazi.
  • Végül van mégegy nagyon pénztrárca barát javaslatom! Engedünk egy kis fürdővizet és beleszórunk egy-két kiskanálnyi szódabikarbónát és ebbe áztatjuk magunkat 15-20 percet. Ha fürdőt nincs kedvünk venni akkor a lábunkat áztassuk szodabikarbónás vízbe...ezután akár pedikürözhetünk is!

    Jó méregtelenítést: AnnaBaba 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése