2013. január 1., kedd

Egy kis szépségápolááááás


Elősször is nagyon, nagyon szép napot szeretnék Nektek kívánni hiszen ez 2012 utolsó napja, remélem mindenkinek szépen fog telni ez a napja és olyan lesz a Szilvesztere amilyenre mindig is vágyott!!! :D
A szépségápolás témához úgy jutottam el, hogy tegnap a párommal elmentünk egy élmény- és termálfürdőbe......élveztük a buborékokat és áztattuk magunkat a melegvízben. Pihentető program ez így télen, mindenkinek ajánlom!! :) Sajnos, mint tudjuk a klóros víz igénybe veszi a bőrünket és ezért gondoltam, hogy most erről írok kicsit!
  • Egy fárasztó nap után végre hazaérve mindenki csak egy nagy forrófürdőre vágyik, azonban ezzel óvatosan kell bánnunk! A hosszas forrófürdő vagy zuhany nagyon pihentető, főleg ha illóolajokat is használunk, viszont kiszárítja a bőrünket. 10 - 15 percnél tovább ne nagyon kényeztessük magunkat!
  • Télen nagyon fontos a testápolok használata, de felejtsük el a könnyed, nagyon folyékony, vizzel teli termékeket, ezek nyárra valók! Most vegyük elő az igazán kényeztető, olajos, zsíros testápoló krémeket. És persze ne felejtsük ki az arc és az ajkak ápolását sem! Szájra való krémek közül már nagyon sokat kiprobáltam, különböző gyártóktól, különböző árakban, de ami nekem igazán bevált az a klasszikus Labello. Arcra nagyon sok jó termék van, de a számomra abszolut favorit a téli hónapokban az a Nivea Creme (a hagyományos fémtégelyes darab).Védelmet nyújt a bőr számára, de ha az arcunk már kiszáradt ez a krém tényleg nagyon gyorsan rendbe hozza!
  • Fontos még, hogy ilyenkor a lakásokban, a fűtés miatt nagyon száraz a levegő és ezért párásítsunk! A fűtőtestre rakjunk egy kis edénybe vizet és meg is van oldva a probléma. Akár a manapság nagyon elterjedt illóolajokból is csöpögtethetünk bele egy kicsit.


    Sok puszi: AnnaBaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése