2014. május 4., vasárnap

Ajánló

   Az életmódváltást nem lehet másképp kezdeni mint rengeteg, rengeteg olvasással és én is így kezdtem. Az elsődleges inspirációm a Diéta&Fitnesz magazin (https://www.facebook.com/dietaesfitnesz). Megelégeltem a női magazinok sablonos tartalmát a szexről, a horoszkópokról és arról, hogy hogyan is kell bikini alakot formálni 5 nap alatt így hát leváltottam őket erre a magazinra és nem bántam meg. Itt is írnak csajos dolgokról, viszont az újság nagy részét értelmes tartalom tölti ki, leginkább a táplálkozás és a sport témaköréből és hatalmas plusz pont, hogy sok recept is van a magazinban (és nem azok a flancos receptek amikben mindig van egy hozzávaló amit arany árban mérnek) amik egyszerűek, letisztultak és könnyen elkészíthetőek. Rengeteg érdekes, új és hasznos információ van benne a különböző ételekről és alapanyagokról. Ha nem szeretnétek száraz szakirodalmat olvasni akkor meleg szívvel ajánlom a Diéta&Fitneszt. Havi 1 lap jelenik meg 650Ft-os áron (előfizetőknek 500Ft), de szerintem abszolút megéri.
   Remélem tudtam Nektek segíteni, ha esetleg megvennétek az újságot akkor írjátok le nekem ide a véleményeteket, de szívesen várom a Ti tippjeiteket is.   Jó olvasgatást! :)

Puszi: AnnaBaba

2 megjegyzés:

  1. Érdekes :) Pont tegnap szemeztem vele, bár végül nem hoztam el., De sokszor mostanában én is csak ámulok, hogy minek is veszem a női magazinokat... átlapozom, egy-két cikket elolvasok és áll a polcon... drága pénzért... lehet majd újra szemügyre veszem ezt. Főleg, mert nekem is aktuális., Egyébként az elle-ben vannak még értelmes cikkek, de sokszor azt viszony nem érzem magamhoz annyira közel állónak... hiába az értelmesebb cikkek, ha a többi tartalom szintén olyan, hogy inkább benne se lenne :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont én is így voltam ezzel, megvettem az újságot elolvastam a felét de kidobni meg sajnáltam, mert drága volt. Viszont ezt a lapot újra olvashatom vagy kölcsönadhatom bárkinek mert mindenki csak tanulhat belőle. Ez a magazin azért is jó mert tényleg értelmes tartalommal van tele megfűszerezve egy kis pihentető, csajos csacsogással. :)

      Törlés