2013. április 29., hétfő

Tanácsok életkezdő kismanóknak - #4. Munka

Sziasztok Tündérbogárkák!!!
   Nagyon sajnálom, hogy ilyen régen írtam Nektek, szégyellem is magam érte, de közbe szólt az élet! Ugyanis új munkám van!!!! :) Hol is kezdjem??

   Talán az állásinterjúnál. Nem tudom mások, hogy élik meg az ilyen helyzeteket, de én borzasztóan szoktam izgulni. Mindig próbálom a legjobb formámat mutatni, mintha tökéletes lennék....tökéletes haj, tökéletes ruha, tökéletes smink a kevesebb néha több elve alapján. Legyél tiszta, illatos, rendezett, hogy lássák hogy nem vagy igénytelen, de legyél kellőképpen visszafogott /semmi mély dekoltázs, miniszoknya vagy bulismink/, hogy lássák hogy dolgozni szeretnél és nem vagy egy pi...a!! Beszéljétek meg a teljes munkakört, munkaidőt, fizetést elvárásokat!

   Ha már behívtak próbanapra akkor törekedj arra, hogy mindent a lehető legjobb tudásod szerint teljesíts. Fontos, hogy merj kérdezni mert a főnök nem hiszi, hogy tökéletes vagy és így látja rajtad, hogy érdekel a munka és törekszel arra, hogy teljesíteni tudd az elvárásokat.

   Én egy most nyíló étterem, fagyizó, kávézóban dolgozok mint pultos és egyenlőre a felszolgálásban is segítek. Remélem jön majd sok-sok vendég és működni fog a hely, mert nagyon jól néz ki!!! :)

Majd még írok a dolgok alakulásáról! :) Sok-sok puszi:      AnnaBaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése